Banner készítés, flash banner

Flash banner készítés, banner tervezés, e-DM levelek
Különleges bannerek, egyedi e-DM levelek tervezése és készítése kedvező áron


Banner készítés

Banner készítés szolgáltatásunkat a közép- és a nagy vállalatok igényei szerint alakítottuk ki. Immár 5 éve dolgozunk nagy, nemzetközi brand-del rendelkező vállalatoknak, így nagyon jól ismerjük igényeiket, problémáikat. Egy nagyvállalat, jellemző módon nagy ügynökségekkel dolgoztat, amiknek a hátrányuk velünk szemben, a méretükből adódó rugalmatlanság lassú reagálás a váratlan helyzetekre. Nézzünk egy konkrét, rendszeresen visszatérő példát mellyel már, számtalanszor találkoztunk:

Ön egy nagyvállalat marketing osztályán dolgozik. Feladatnak kapja, hogy egy új termék vagy szolgáltatáshoz kell online reklámkampányt szerveznie, ám a kampány anyagait jelentős késéssel kapja meg. Ön gyorsan továbbítja az ügynökség felé a kérést a kampány banner készítésre sürgetve őket a szűkös határidő miatt, melynek nagy gépezete lassan indul be. Eközben felettesei folyamatosan kérdésekkel bombázzák Önt, hogy mikor tekinthetik meg a kész bannert és Ön is, ugyanezt teszi az ügynökséggel. Ismerős helyzet ugye?

Mi ezeknek a problémáknak a kezelésére és megoldására szakosodtunk. Rugalmasságunknak köszönhetően akár 1-2 napon belül elkészítjük Önnek a kreatívot és ez az a tulajdonságunk, ami miatt olyan nagyvállalatok keresnek meg minket megbízásokkal, mint például az LG, a Pannon, Aesthetica, Hewitt vagy a DDB nemzetközi reklámügynökség, mely sok multinacionális cég ügynöksége.


Banner, flash banner készítés

Egy új termék, szolgáltatás bevezetésekor elengedhetetlen annak megjelenését tudatni a piaccal. A bannerek nagy előnye a sajtó, TV vagy rádióhirdetésekkel szemben, hogy pontosan mérhető, hányan látták, és mennyien kattintottak rá, ezáltal mérhető a reklám hatékonysága is. A bannerhirdetések sokféle méretűek és formátumúak lehetnek, az egyszerű képtől a mozgó hirdetésen át a videó file-okig.

Bármilyen típusú bannerre is van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, akár már meglévő kreatívját szeretné átültetni, akár új kreatívra van szüksége. A banner tervezésének szakaszában kreatív ötlettel segítjük a munkáját. Majd a látványtervek alapján elkészítjük az elfogadott hirdetést, amelyet Önnek már csak ki kell helyeznie honlapjára, vagy át kell adnia a reklámfelületet biztosító weboldalnak. Ügynökségi tapasztalatainknak köszönhetően az elkészült bannerek, közvetlenül adszerverbe illeszthetőek és a reklámfelületek által támasztott követelményeknek is maximálisan megfelelnek.


Videó banner

A nagy sávszélességű internet hozzáférések elterjedésével egyre népszerűbbek lettek az úgynevezett videó bannerek, amiknek segítségével a vállalata, televiziókban futó reklámjai jeleníthetőek meg az interneten. Ezek olyan bannerek melyeknek a funkciója egy szerveren tárolt videó lejátszása. Önnek nem kell mást tennie csak a reklámfilmet átadnia nekünk, mi elvégezzük a konvertálást, igény szerint a videó vágását sőt, a kampány ideje alatt tárhelyet is biztosítunk reklámfilmjének.

Nézze meg kapcsolódó referenciáinkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!


e-DM, Hírlevél

Küldjön e-DM-et partnereinek, ügyfeleinek! Tájékoztassa őket az új ajánlatairól, akcióiról, újdonságokról, rendezvényeiről, vagy küldje el üdvözletét születésnap, Karácsony vagy egyéb jeles események alkalmából.

Használjon szórólap vagy DM levél helyett elektronikus DM-et, hogy minél olcsóbban és személyre szabottabban üzenhessen partnereinek. Az e-DM készülhet meglévő anyagból (korábbi szórólapból, reklámanyagból) vagy a téma alapján tudunk látványterveket biztosítani, amelyekből kiválasztja az Önnek megfelelőt. Az elfogatott látványterv után legyártjuk a hírlevelet, amelyet akár ki is tudunk küldeni a partnereinek.

Ha szüksége van egy különleges megjelenésű hírlevélre vagy e-DM-re, segítünk megtervezni azt, valamint az elfogadott tervet küldésre kész állapotban legyártani. Ne feledje az e-DM az egyik legolcsóbb megoldás, hogy meglévő ügyfeleivel, partnereivel tartsa a kapcsolatot.