Flash animáció, flash weboldal készítés

Flash programozás
Flash termékbemutató, online szolgáltatás ismertető demóA klasszikus honlapok mellett egyre népszerűbbek az úgy nevezett online termékbemutatók. Ezek - a leggyakrabban flash alapú bemutatók, egy-egy új termék vagy szolgáltatás részletesebb bemutatását teszik lehetővé.

A bemutatók olykor önálló microsite-ot alkotnak, tehát egy külön internet címen elérhető kis külön egységet képeznek. Ezek nagy előnye, hogy csak az adott termékkel vagy szolgáltatással foglalkozik a bemutató, és mivel saját elérhetősége van, könnyebben illeszthető más kampányokba, egyszerűbben reklámozható az elérési cím megadásával. A microsite-okat gyakran flash animációkkal teszik igazán egyedivé.

A másik fajtája, mikor a vállalati honlapba integrálva jelenik meg a bemutató, ezek általában használatot segítő vagy vásárlásra ösztönző demók. Ha szeretné szolgáltatását bemutatni, szemléltetni egy működési vagy megrendelési folyamatot, akkor az egyik legjobb eszközt tudjuk erre biztosítani.

Néhány praktikus felhasználási területe flash animációknak:
- Helység bemutatása, olyan módon, hogy a felhasználó "bejárhatja" azt, "körül nézhet benne"
- Lapozható katalógusok (valódi újság olvasási élménnyel)
- Készülék bemutatása (forgatható, működést bemutató ismertetők)
- Képgaléria
- Promociós online játékok, melyel egy termék vagy brand népszerűsíthető
- és sok egyéb megoldás, amelyeket felsorolni is nehéz...

A másik fajtája, mikor a vállalati honlapba integrálva jelenik meg a bemutató, ezek általában használatot segítő vagy vásárlásra ösztönző demók.

Csapatunk számos termék- és szolgáltatás bemutató készítésében vett részt, így az itt szerzett tapasztalatainkkal is segítjük partnereinket. Legyen szó egy szolgáltatás részletes ismertetéséről, vagy egy termék bemutatásáról, állunk rendelkezésére.

Mondja el igényeit, és mi megtervezzük Önnek a bemutatót hozzá.

Nézze meg kapcsolódó referenciáinkatés kérje ingyenes ajánlatunkat!


Flash weboldal készítés

A Flash technológia lehetőséget biztosít teljes weboldalak leprogramozására is. Ezeknek az oldalaknak nagy előnyük, látványosságuk valamint, hogy magasabb szintű interakciót, felhasználói élményt nyújtanak. Különösen akkor ajánlott egy weboldalt teljes egészében flash alkalmazásával elkészíteni, amikor fontos a megjelenés, a látogató lenyűgözése. A technológia alkalmazásával igazán látványos weboldal hozható létre.

Cégünk olyan megoldásokat kínál melynek során hatékonyan kombináljuk a teljesen flash weboldal lehetőségeit a hagyományos weboldalak rugalmasságával. Így igény szerint, az általunk készített flash weboldalak a tulajdonosaik által szabadon adminisztrálhatóak, tartalmuk szerkeszthető.

Amennyiben flash bannert szeretne készíttetni úgy ajánljuk figyelmébe a banner készítés szolgáltatásunkkal foglalkozó oldalunkat.