Grafikai tervezés, webdesign

Arculattervezés, logó-, szórólap- és névjegykártya készítésNem mindegy, hogy az ügyfelei mit látnak először. A cég arculata, megjelenése meghatározó lehet, ezért nem mindegy, hogy hogyan használja azt. Gyakran egy céget a logója, emblémája alapján azonosítanak az emberek, ezért fontos azt jól megválasztani, és a használat szabályait betartani.

A Pixel Innovation segít Önnek cége, vállalkozása megjelenésének profi grafikai kivitelezésében. A logótól a névjegykártyán keresztül a cégpapírig megtervezünk Önnek mindent, és nyomdakész állapotban átadjuk. Amennyiben igényli, a nyomdai munkákat is elintézzük Ön helyett.

Igény esetén komplett arculati tervet dolgozunk ki Önnek, mely tartalmazza mindazokat az eszközöket, amelyre a napi munkája során szüksége lehet. És hogy az arculati elemeket kollégái, partnerei is megfelelően tudják használni, arculati utasítást is mellékelünk, mely mindenki számára érthető módon magyarázza el, hogyan használhatja ezeket. Keressen minket, mondja el ötleteit, és mi elkészítjük személyre szabott megjelenési tervét.

Szükség esetén teljes design használati könyvet írunk, az általunk kialakított arculatról. Ez biztosíthatja Önnek, hogy ha anyagait más grafikussal tervezteti azok a korábban, általunk tervezett arculatnak megfelelően fog megjelenni. Ehhez Önnek nem kell mást tennie, csak átadnia grafikusának az általunk készített dokumentációt.

Csapatunk az online szolgáltatások mellett vállalja szórólapok, kiadványok, brosúrák, névjegykártyák grafikai megtervezését, nyomdakész állapotba való kivitelezését is. Logózott reklámanyagok tervezésében és megrendelésében is kiterjedt kapcsolatrendszerrel tudjuk partnereinket segíteni.

Nézze meg névjegykártya referenciáinkatés kérje ingyenes ajánlatunkat!Webdesign

Ha van programozója, de nincs, aki a webdesign-t elkészítse, elégedetlen a jelenlegi megjelenésével, és csak egy jó grafikai tervre van szüksége? Forduljon bátran hozzánk!

Előzetes egyeztetés alapján elkészítjük az Önnek leginkább megfelelő arculatot. Nincs más teendője, mint pár mondatban megfogalmazni, mire lenne szüksége, milyen elképzelései vannak, és mi összeállítjuk a weboldala grafikai tervét. A kész webdesign-t átadhatjuk psd file-ban, vagy igény szerint akár html formátumban is.

Amennyiben programozással foglalkozó cége van, de nincs grafikusa, vagy webdesign terén korlátozottak erőforrásai, keressen meg minket, cégünk alvállalkozóként is vállal grafikai, webdesign munkákat.

Nézze meg referenciáinkatés kérje ingyenes ajánlatunkat!

Amennyiben honlapot és nem csak grafikai tervet szeretne készíttetni úgy ajánljuk figyelmébe a weboldal készítés szolgáltatásunkkal foglalkozó oldalunkat.