Rólunk

Önnek is van egy jó ötletünk!
Ismerje meg a Pixel Innovation kreatív csapatotA Pixel Innovation tulajdonképpen egy alkotói csapat, amelynek létrejötte a véletlennek volt köszönhető. Bár mindannyian különböző területen dolgoztunk, de a közös munka összehozott minket. Hamarosan rájöttünk, hogy együtt sokkal többre vagyunk képesek és úgy döntöttünk, ezzel a lehetőséggel élnünk kell. Ezért alapítottuk meg 2003-ban Pixel Innovation néven kreatív csapatunkat, amelynek fő célja a rábízott feladatok mind informatikai, mind marketing szempontból történő hatékony megvalósítása. Cégünk tevékenységi köre többek között: honlap készítés, keresőoptimalizálás, banner tervezés, flash programozás.

A csapat tagjai korábban olyan munkákban vettek részt, mint a Pannon GSM vállalati honlapjának megtervezése és üzemeltetése, a djuice és a BEE honlap elkészítése. Az elmúlt években számos weboldalt készítettünk kis és nagyobb cégek számára.

Természetesen a honlapok tervezése és gyártása mellett online hirdetések lebonyolítását is vállaljuk, a kreatívok elkészítésétől a hirdetési kampány megtervezéséig. Partnereink közt számos kisvállalat mellett olyan cégek is megtalálhatók, mint az Interware Zrt., vagy az LG Electornics Kft.

A szolgáltatásaink listáján megtalálható a flash animációk készítésétől kezdve az arculattervezésen át, a grafikai munkákig szinte minden, ami az online és - akár offline - megjelenéséhez szükséges. Alkotói csapatuk sokszínűségét az adja, hogy a feladatokkal designerek, programozók, kommunikációs szakemberek foglalkoznak, biztosítva, hogy a végeredmény az Ügyfél számára a lehető legjobb legyen.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Pixel Innovation csapat munkáiról, nézze meg referenciáinkat.

Kérjük, tekintse meg referenciáinkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!