Honlapkészítés alacsony áron, Önnek

Weboldal tervezés, honlapkészítés kedvező áron

Vállalati honlapkészítés és meglévő felújítása:
Weboldal tervezés gyorsan, szakszerűen, kedvező árakon, ÖnnekKapcsolódó szolgáltatásaink

Cégünk kiemelt fontosságú tevékenysége a honlapkészítés. Úgy tartjuk, hogy az első találkozás a legfontosabb. Ez különösen igaz, ha a személyes vagy vállalati weboldalára eljutó látogatókról beszélünk. Egy rosszul megtervezett weboldallal, vagy információk nem megfelelő rendszerezésével még az előtt elriaszthatja lehetséges vevőit és partnereit, hogy megismerte volna kínálatát.

A Pixel Innovation éppen ezért egyformán fontosnak tartja a megjelenést és a funkcionális használhatóságot. A weboldal tervezésnél szem előtt tartjuk kívánságait, valamint a folyamatosan változó felhasználói szokásokat. A weboldalának tartalmának tagolását, és megjelenítését az elérni kívánt célcsoport szokásai szerint alakítjuk ki.

Mivel a weboldal az egyik legolcsóbb hirdetési forma, a leggazdaságosabb megjelenési lehetőség, ezért célunk, hogy Önnek a lehető legjobbat adjuk, elérhető áron. Éppen ezért az előzetes igények felmérése után díjmentes, személyre szabott ajánlatot adunk, legyen szó egy vállalkozás 4-5 oldalas kis weboldaláról, vagy egy nagyobb cég vállalati oldalairól.

A weboldalának kialakításánál a megjelenésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy felhasználók minél könnyebben és egyszerűbben találjanak weboldalára.

Szolgáltatásaink melyek biztosítják, hogy Ön professzionális weboldalt kapjon:


Weboldal felújítás, INGYENES tanácsadás

Amennyiben már van weboldala, de szeretné azt aktualizálni, felújítatni, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, esetleg alacsony a látogatottsága, segítünk Önnek, mi tudjuk a megoldást. Nem kell mást tennie, mint a kapcsolat oldalunkon található üzenetküldő segítségével elküldi nekünk weboldalának címét. Mi pár napon belül megvizsgáljuk és DÍJMENTESEN tanácsokat adunk Önnek, hogy milyen irányban célszerű fejlesztenie weboldalát amennyiben ennek szükségét látjuk. Használja ki ezt az ingyenes lehetőséget, mindenféle kötelezettség nélkül.


Keresőoptimalizálás

hatékony keresőoptimalizálás! Tudja, hogy a jó átgondolt és megtervezett megjelenés csak fél siker? Az arculat akkor kezd el "dolgozni", mikor az ügyfelei rábukkantak a weboldalára. Innentől kezdve fontos, hogy a felépítés és megjelenés úgy legyen kialakítva, hogy ott is maradjon a látogató. Viszont ehhez biztosítanunk kell, hogy a lehető legtöbb látogató találjon weboldalára. Ezért szolgáltatásaink között kiemelkedő szerepet kap a keresőoptimalizálás melynek segítségével a népszerű keresőket használó internetezők könnyebben rátalálnak weboldalára. A megnövekedett látogatószám pedig növeli a potenciális ügyfelek számát. Gondoljon csak bele, Ön hogyan bukkant weboldalunkra? Látogatóink nagyrészének válasza erre a kérdésre: Google!

Számos cégnél a keresőoptimalizálás kimerül annyiban, hogy a megrendelőik oldalán elhelyeznek néhány kulcsszót, valamint azt regisztrálják a népszerűbb keresőkbe. Természetesen mindez nem elegendő.

Az általunk kínált szolgáltatás keretein belül megvizsgáljuk a tevékenységi köréhez kapcsolódóan, milyen szavakra keresnek a látogatók majd, ezek közül kiválasztjuk azt milyen kifejezésekre érdemes optimalizálni a honlapját. Ezek után javaslatokat teszünk a már meglévő szöveges tartalom átírására vagy ennek hiánya esetén kialakítására. Ezzel kapcsolatban, ha igényli, szövegíró kollégánk áll rendelkezésére a tartalom át-, illetve megfogalmazására. Ezzel párhuzamosan kialakítunk egy javasolt felépítést, mely a weboldal minden részletére kiterjed.

A weboldal elkészítését a fenti terv alapján végezzük ügyelve arra, hogy a elkészült honlap minél jobban kedvezzen a kereső oldalaknak, valamint törekszünk a szabványok maximális betartására. Amennyiben a fejlesztés során olyan kéréssel áll elő, ami csökkenti a keresőoptimalizálás hatékonyságát, azt haladéktalanul jelezzük Önnek, hogy mérlegelni tudja annak szükségességét.

Az így elkészült oldalak lényegesen jobb eredményeket érnek el a keresők találati listáján, ezáltal növelve az oldalak forgalmát és tulajdonosainak bevételét. A szolgáltatást természetesen nem csak általunk készített honlaphoz rendelheti meg. Ebben az esetben weboldalát megvizsgálva egy javaslatcsomagot nyújtunk át Önnek, ami tartalmazza a kívánt módosításokat, melyeket megrendelése esetén el is végzünk.

Mivel a keresőoptimalizálás pontosan mérhető eredményekkel jár ezért szolgáltatásunk sikerdíjas. Vagyis csak akkor kérünk díjazást munkánkért, ha Ön már látja annak eredményét. Amennyiben nem azt kapta amit, elvárt nem kell fizetnie! A keresőoptimalizálás a honlapkészítés szolgáltatásunktól függetlenül is megrendelhető!

Miért bízza ránk? - A keresőoptimalizálás árnyoldala


Látogatói elemzés

honlapkészítésAkárcsak bármilyen más hétköznapi szolgáltatásnál egy weboldal életében is fontos a folyamatos fejlődés. Szolgáltatásunkat megrendelve folyamatosan figyeljük az oldalával kapcsolatos látogatói szokásokat, amit elemezve javaslatokat teszünk, hogy mely irányba érdemes fejleszteni annak érdekében, hogy jobban kiszolgálja a látogatók igényeit. Részletes statisztikákat, kimutatásokat küldünk, kétheti, havi vagy kéthavi bontásban. Folyamatosan, figyeljük a weboldal elhelyezkedését a keresők találati listáján, a főbb kulcsszavakra, és Önnel egyeztetve módosítjuk a weboldalt a helyezés javítására. A szolgáltatás igénybevételével jelentősen javítható a honlapja hatékonysága. Természetesen ezt a szolgáltatásunkat is nem csak az általunk készített weboldalakhoz rendelheti meg. A szolgáltatás havidíjas, melynek összegét a weboldal felépítésének és méretének függvényében határozunk meg.


CMS

Az általunk kínált tartalomkezelő rendszer segítségével Önnek nem lesz többé szüksége programozóra ahhoz, hogy weboldalának tartalmát módosítsa. A népszerű word szövegszerkesztő felépítésére és kezelésére hasonlító tartalomkezelő rendszer segítségével könnyen módosíthatja honlapjának tartalmát.


Tartalomfeltöltés

Amennyiben nincs kapacitása weboldalának tartalommal való feltöltésére, bátran ránk bízhatja a feladatot. Nem csak tehermentesíti saját magát és munkatársait, de azt is biztosítja, hogy weboldala minden pontja naprakész lesz, és professzionális megjelenést kap. Amennyiben ránk bízza oldala keresőoptimalizálását, úgy a megfelelő hatékonyság érdekében a tartalom alakítását is magunkra vállaljuk, mivel az eredmények eléréséhez ez elengedhetetlen. A keresőoptimalizálás szolgáltatásunkára ára éppen ezért tartalmazza a tartalomfeltöltést is. Amennyiben CMS nélkül rendeli meg weboldalát, és nincs webmestere, rendelje meg tőlünk ezt a szolgáltatást.


Kérdőívek, üzenetküldő form

Amennyiben szeretné felmérni látogató véleményét egy adott témában, egy az oldalon elhelyezett üzenetküldő kérdőív segítségével egyszerűen megteheti. A kérdőívnek ezen felül van egy további előnye. Az internetet kéretlen reklámleveleket terjesztő szerverek pásztázzák melyek, ha egy weboldalon email címre találnak, azt felveszik az adatbázisukba és onnantól kezdve arra a címre is továbbítják a sok bosszúságot okozó reklámleveleiket melyek terhelik a postafiókot és megnehezítik annak rendeltetés szerű használatát. Amennyiben viszont weboldalára nem email címét, hanem egy üzenetküldő alkalmazást helyez el, email címe rejtve marad a szerverek előtt, így a fenti problémát elkerülheti.


Flash animációk, menük, videólejátszó

Napjainkban nagyon népszerűek az úgy nevezett flash alkalmazások, amelyek segítségével látványosabbá, interaktívabbá teheti weboldalát. Rendelkezésére állunk bármilyen jellegű flash alkalmazással szeretné oldalát, vonzóbbá tenni. Erről a szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat.

Szolgáltatásaink körét, folyamatosan bővítjük, így amennyiben az Önt érdeklő szolgáltatást nem találja itt, kérjük abban az esetben is keressen fel minket!

Nézze meg honlapkészítés referenciáinkat és kérje ingyenes ajánlatunkat!